PureWarm -brutaalin rehellinen verkkokauppa!

Tervetuloa PureWarm verkkokauppaan. Löydät kaupasta tuotteita, joissa korostuu voimakkaasti energiatehokkuus ja paloturvallisuus sekä helppo asennettavuus.

PureWarm -verkkokaupasta löytyy sähkötoimisia säteilylämmitystuotteita kaikenlaisiin tiloihin aina teollisuushalleista kesämökkeihin ja autotalleista terasseille ja eläinsuojiin. Samoihin tiloihin on tarjolla myös muutamia LED-valaistustuotteita sekä joitakin sähkötarvikkeita.

Tuotevalikoimiin on tullut myös energianhallinta ja -tuotantojärjestelmä Green Energy Finlandilta! GEF-Vision auttaa sinua ohjaamaan sähkönkulutusta automaattisesti halvoille spot-tunneille. GEF-Vision ei vaadi aurinkovoimalaa, vaan voidaan asentaa ohjaamaan esim. lämminvesivaraajaa silloin, kun sähkö on halpaa. GEF-vision on suomenkielinen avainlipputuote. GEF-Aurinkovoimalat ja GEF-Vision asennukset Oulun alueelle nyt siis saatavilla kauttani. Lisätiedot ja maksuttomat kartoitukset, ota yhteyttä myynti(at)purewarm.com.

Paikallisesti Oulun alueelle on tarjolla apua hajunpoistoon: Tutustu tästä otsonaattorin / Hajunpoistajan vuokraukseen!

PureWarm -verkkokaupan toimintatapa

Tuotevalikoima on tarkkaan harkittu eikä ehkä halvin mahdollinen, mutta pystyn perustelemaan tuotteiden olevan oikean hintaisia.

PureWarm -verkkokaupan tuotteet eivät sovellu jokaiseen tapaukseen. Kerron kursailematta, jos sinun kannattaa valita joku toinen ratkaisu, enkä yritä väkisin myydä sinulle jotain mistä ei tule kuin sanomista. Neuvon, mistä löydät korvaavan ratkaisun tai tuotteen, jos sen tiedän. Saatan ehdottaa, että hankin sen sinulle, jos tiedän päämiehilläni tai käyttämilläni tukkuliikkeillä tai maahantuojilla sellaisia olevan. Eli; jos olet soittanut minulle, tiedän, että sinä tarvitset ratkaisun. Arvomaailmani mukaan tehtäväni ei ole kiusata sinua, vaan velvollisuuteni on auttaa sinua saamaan ratkaisu ongelmaasi.

PureWarm -verkkokaupan tuotteet ovat laadukkaita ja tunnetuilta päämiehiltä, suuri osa niistä on kotimaista valmistetta. Energiansäästö on tuotevalikoimien tärkeä ohjaava tekijä.

Energiansäätön lisäksi mukavuus ja hyvä olo on tärkeää. Säteilyläämmitysperiaatteela toimii myös infrapunasaunan lämmityselementit, jotka kuuluvat myös tuotevalikoimaan. Myös ne ovat kotimaista valmistetta. Tutustu tästä tuotteisiin.

PureWarm -verkkokaupan toimitukset

Tuotteiden toimitukset hoidan mahdollisimman nopeasti ja joustavasti. Toimitustapana käytän pääsääntöisesti Postia. Toimitusaika on ollut pääsääntöisesti 1-2 arkipäivää. Jos tilaus tulee aamupäivällä ennen klo 10:tä, on tuotteet saatu lähtemään vielä saman päivän aikana.

Ja vielä kertauksena; Autan sinua mielelläni oikean tuotteen valinnassa ja annan mielelläni lisätietoa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, soita tai laita sähköpostia. Aloita energiansäästö jo tänään!

 

PureWarm Oy/Anssi Kotanen
+358405599007
anssi.kotanen@purewarm.com

 

Tästä pääset purewarm.fi blogiin lukemaan ajatuksia energiansäästöstä.

PureWarm -verkkokaupan suosituimmat tuotteet

Kaikki tuotteet

Ostoskori