Eläintilojen lämmitys

/Eläintilojen lämmitys

Eläinsuojalämmittimet

Eläinsuojalämmittimen avulla kotieläimesi pienokaiset saavat hyvän alun elämälle myös kylmänä vuodenaikana. Kanapojat, porsaat, karitsat, vasikat ja varsat rakastavat auringon kaltaista lämmönlähdettä. Ylhäältä suuntautuva lämpö on luonnollinen ja oikea tapa lämmittää eläinsuoja. Tutustu asiakkaamme toteuttamaan kanalan lämmitykseen TÄSTÄ

HAUKKU Koirankopin lämmittimet

HAUKKU koirankopin lämmitin ja KPL100K  koirankopin lämmitin antavat koirallesi miellyttävän, auringon säteilyn kaltaisen lämmön koppiinsa. Lämpövaikutus tulee oikeasta suunnasta energiatehokkaasti. HAUKKU -koirankopin lämmitin toimii 24V jännitteellä ja muuntajassa on pistotulpallinen johto. Eli et tarvitse lämmittimien asennukseen välttämättä sähkömiestä, vaan voit tehdä asennuksen itse.

Pinta-asennettavat eläinsuojalämmittimet

ALK -lämmittimet ja KPL100K lämmittimet on varustettu pistotulpallisella johdolla. ALK600 SL TERM -lämmitimissä on lisäksi termostaattiohjaus, jolloin lämpötilaa saadaa pysymään haluttuna ilman lisäohjausta.

Turvallinen ja kotimainen tuote nopealla toimituksella

HAUKKU, KPL100 K ja ALK – lämmittimet ovat kotimaista tuotantoa. Kaikkia eläinsuojalämmittimiä on yleensä varastossa ja saat tilaamasi tuotteet nopeasti suoraan tehtaalta. Lämmittimet ovat täysin paloturvallisia ja pölytiiviitä, suunniteltu eläinsuojasi haastavat olosuhteet kestäviksi.

X

Add address