Infraheat kattolämmityskelmu neliöteho 125W leveys 120cm

51.00193.00 sis alv 24%

Infraheat -kattolämmitys edustaa nykypäivän matalalämpötekniikkaa.Lattia- ja kattolämmityksen yhteiskäyttö sopii erinomaisesti kaikkiin uusiin omakotitaloihin.vaikka puhutaan huippuluokan asumismukavuudesta.ei lämmityksen hankinta eikä käyttö ole kallista.Huippuluokan sähkölämmitysratkaisun saat puolta halvemmalla kuin vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän,

Kuvaus

KATTOLÄMMITYS
Lattia- ja kattolämmityksen yhteiskäyttö sopii erinomaisesti kaikkiin uusiin omakotitaloihin. Vaikka puhutaan huippuluokan asumismukavuudesta, ei lämmityksen hankinta eikä käyttö ole kallista. Huippuluokan sähkölämmitysratkaisun saat puolta halvemmalla kuin vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän. Käytön helppoudessa ja asumisen mukavuudessa on järjestelmien välillä kuitenkin valovuosien ero KATTO-LATTIA-sähkölämmityksen eduksi.
INFRAHEAT katto- ja lattialämmitys ei perustu veden kierrättämiseen rakenteissa.Tästä syystä siinä ei myöskään ole vesivaurioriskiä eikä kosteusvaurion myötä syntyvää homevaurioriskiä.INFRAHEAT kattolämmitys edustaa jo tänään tulevaisuuden matalalämpötekniikkaa. Lämmitysfolion pintalämpötila on vain 30-40°C katossa. Tämä luo edellytykset terveelliselle ja vähäpölyiselle sisäilmastolle.

Teho (W) 125W/m2
Jännite (V) 230V
Leveys(cm) 120cm

Lisätiedot

Paino 500.00 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Go to Top