Lattialämmityskelmu Infraheat neliöteho 60W leveys 50cm

55.95111.95 sis alv 24%

23 varastossa

Infraheat lattialämmityskalvo on energiatehokas ja nopea asentaa. Lattialämmityskalvo voidaan asentaa laminaatin/parketin alle tai lankkulattian alle. Neliöteho 60W, leveys 50cm.

Kuvaus

Lattialämmityskelmu Infraheat koostuu kahden kolmikertaisen muovikalvon väliin laminoidusta metallifoliosta. Lämmityskelmu on täysin paloturvallinen. Metallin erityisominaisuutena on, että se sulaa noin 140°C lämpötilassa, eikä voi siis kuumentua tämän lämpötilan yli.

Tämä 60W/m2 kelmu soveltuu tiloihin, joissa on myös jokin muu lämmönlähde (ilmalämpöpumppu, kattolämmitys tms.). Mikäli lattialämmitys on tilan ainoa lämmitysmuoto, kannattaa valita tehokkaampi 90W/m2 lämmityskalvo, se löytyy täältä.

Lattialämmityskelmu voidaan asentaa laminaatin/parketin alle tai lankkulattian alle.

Laminaatin tai parketin alle asennettaessa lämmityselementtien alle asennetaan 6mm Ebisol-eristelevy ja lämmityskalvojen päälle askeläänen eriste ennen pintamateriaalin asennusta. Lankkulattian alle asennettaessa lämmityskalvot asetetaan eristeen päälle koolausten väliin. Lämmityskalvojen ja lankkulattian väliin tulee jäädä n. 3-5 cm:n ilmarako.

Lattialämmityselementtien vakioleveydet ovat 340 ja 500 mm. Kytkennät kelmuissa on tehty vesitiiviisti. Kytkentöjä sekä kelmun loppupäätä suojaa lämmönkestävä teippi. Liitäntäkaapelin pituus 3m.

Teho (W) 60W/m2
Jännite (V) 230V
Mitat (leveys, pituus, korkeus) Leveys 50cm

Lisätiedot

Paino 500 g
Mitat Ei saatavilla/-tietoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Go to Top