Kanalan lämmitin ALK 600 SL TERM, kattoasennus

329.00 sis alv 24%

Kanalan lämmitin ALK 600 SL TERM K soveltuu kaikenlaisiin pölyisiin ja palaovaarallisiin tiloihin. Tämä malli soveltuu asennettavaksi suoraan kattoon. Rinnakkaismalli soveltuu ripustusasennukseen.

Kuvaus

Kanalan lämmitin ALK 600 SL TERM  termostaatilla – kattoasennus

Eläimet pitävät ylhäältä päin tulevasta lämmöstä. Tämä johtuu luonnollisesti auringon lämpösäteilyn vaikutuksesta. Eläinten hyvinvoinnin varmistamiseksi eläisuojaan (esim. harrastekanalaan) olisi hyvä luoda luonnonmukaiset olosuhteet. Kanalan lämmitin ALK600 SL TERM on suunniteltu vartavasten eläinsuojien turvalliseksi ja luotettavaksi lämmittimeksi.

Säteilylämmitys on energiatehokas tapa lämmittää. Säteilyenergia muuttuu lämmöksi kohdatessaan tilan kiinteitä rakenteita, kuten huonekalut tms. ja lattian. Tällöin koko tilassa on lämpimiä pintoja ja lämmön kerrostuneisuus ja vedon tunne vähenevät. Tilan operatiivinen lämpötila on, lämmön tasaisuuden vuoksi, korkeampi kuin esim. patterilämmityksessä. Tämän vuoksi tilan lämpötilaa voidaan pitää muutaman asteen alempana kuin muissa lämmitysmuodoissa.

Kanalan lämmitin ALK 600 SL TERM voidaan asentaa pölyisiin ja palovaarallisiin tiloihin ja soveltuu siten monenlaiseen käyttöön. Se sietää hyvin myös kosteutta ja syövyttäviä aineita. Mukana tulee pistotulpallinen johto, jolla lämmittimen voi kytkeä helposti sähköverkkoon. Syöttöjohtoon kytketty termostaatti takaa tasaisen lämmityksen ulkolämpötilasta riippumatta.

Lämmittimen maksimi pintalämpötila on alle 100C ja  soveltuu siten asennettavaksi palovaarallisiin tiloihin kuten kanalaan. Lämpö säteilee ylhäältä alaspäin kuten auringon lämpösäteily ja tällöin eläimet kokevat lämmön tulevan oikeasta, luonnollisesta suunnasta. Kanat esim. “pörhistelevät” höyheniään orrella lämpöpaneelin lämpövaikutuksesta.

Lämmitin on valmistettu sinkitystä teräslevystä ja maalattu lämmönkestävällä pulverimaalilla.Lämpö saadaan aikaan kalvovastuksella, joka takaa miellyttävän ja tasaisen lämmön. Lämmittimessä on kalvovastuksen takana eriste, jolloin lämpö suuntautuu oikeaan suuntaan ja hyötysuhde on optimaalinen. Lisäksi lämmittimen takapuoli ei lämpene. Kanalan lämmitin ALK 600 SL TERM on kotimainen tuote. Klikkaamalla oheista linkkiä löydät asiakkaamme asennus- ja käyttökokemuksia ALK600 SL -lämmittimestä, joka on rinnakkaismalli ilman termostaattia.

 

Tekniset tiedot:

Teho: 600W

Mitat: 1020 x 550 x 35 mm

Ohjaus: Termostaatilla asetetaan haluttu lämpötila. Termostaatti on sijoitettu syöttökaapeliin. Kattoasennusversioissa termostaatti tulee kiinnittää kattoon ruuveilla.

Eristys: Takaosaltaan lämpöeristetty eli kattoa vasten tuleva puoli ei lämpene yhtä voimakkaasti kuin säteilypuoli.

Suojausluokka: IP51 ; pölytiivis, sietää ylhäältä päin putoavia pisaroita

Valmistusmaa: Suomi

ALK 600 SL TERM SISÄLTÄÄ PISTOTULPALLISEN LIITOSJOHDON 2,5m ja TERMOSTAATIN. ASENNUS KATTOON. HUOM! MIKÄLI LÄMMITIN ASENNETAAN RIIPPUMAAN, NIIN VALITSE TUOTE RIPUSTUSASENNUKSELLA TÄSTÄ!

Teho (W) 600
Jännite (V) 230
Mitat (leveys.pituus.korkeus) 1020 x 550 x 35 mm
Pintalämpötila 90°C

Lisätiedot

Paino 10200.00 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

X

Add address