Kanalan lämmitin ALK600SL TERM, kattoasennus

339.00 sis alv 24%

Kanalan lämmitin ALK 600 SL TERM K soveltuu kaikenlaisiin pölyisiin ja palovaarallisiin tiloihin. Suojausluokka IP51.  Tämä malli soveltuu asennettavaksi suoraan kattoon. Rinnakkaismalli soveltuu ripustusasennukseen.

Kuvaus

Kanalan lämmitin ALK 600 SL TERM  termostaatilla – kattoasennus

Paloturvallinen (pintalämpötila alle 90 C) ja pölytiivis Kanalan lämmitin ALK600 SL TERM lämmitin on harrastekanalan sydän.

Eläimet pitävät ylhäältä päin tulevasta lämmöstä. Tämä johtuu luonnollisesta auringon lämpösäteilyn vaikutuksesta. Eläinten hyvinvoinnin varmistamiseksi eläinsuojaan, esim. harrastekanalaan, olisi hyvä luoda luonnonmukaiset olosuhteet. Kanalan lämmitin ALK600 SL TERM on suunniteltu vartavasten eläinsuojien turvalliseksi ja luotettavaksi lämmittimeksi.

Tuotteita on yleensä muutamia valmiina  varastossa ja ne saadaan toimitettua 1-3 päivässä tilauksesta.

Säteilylämmityksestä

Säteilylämmitys on energiatehokas tapa lämmittää. Säteilyenergia muuttuu lämmöksi kohdatessaan lattian ja tilan kiinteitä rakenteita, kuten huonekalut tms. Tällöin koko tilassa on lämpimiä pintoja ja lämmön kerrostuneisuus ja vedon tunne vähenevät. Tilan operatiivinen lämpötila on, lämmön tasaisuuden vuoksi, korkeampi kuin esim. patterilämmityksessä. Tämän vuoksi tilan lämpötilaa voidaan pitää muutaman asteen alempana kuin muissa lämmitysmuodoissa.

Kanalan lämmitin ALK 600 SL TERM teknisiä ominaisuuksia

Kanalan lämmitin ALK 600 SL TERM voidaan asentaa pölyisiin ja palovaarallisiin tiloihin ja soveltuu siten monenlaiseen käyttöön. Se sietää hyvin myös kosteutta ja syövyttäviä aineita. Lämmittimen suojausluokka on IP51. Lämmittimessä on pistotulpallinen johto, jolla lämmittimen voi kytkeä helposti sähköverkkoon. Syöttöjohtoon kytketty termostaatti takaa tasaisen lämmityksen ulkolämpötilasta riippumatta.

Lämmittimen maksimi pintalämpötila on alle 100C ja  soveltuu siten asennettavaksi palovaarallisiin tiloihin kuten kanalaan. Lämpö säteilee ylhäältä alaspäin kuten auringon lämpösäteily ja tällöin eläimet kokevat lämmön tulevan oikeasta, luonnollisesta suunnasta. Kanat esim. “pörhistelevät” höyheniään orrella lämpöpaneelin lämpövaikutuksesta.

Lämmitin on valmistettu sinkitystä teräslevystä ja maalattu lämmönkestävällä pulverimaalilla. Lämpö saadaan aikaan kalvovastuksella, joka takaa miellyttävän ja tasaisen lämmön. Lämmittimessä on kalvovastuksen takana eriste, jolloin lämpö suuntautuu oikeaan suuntaan ja hyötysuhde on optimaalinen. Siten lämmittimen takapuoli ei lämpene.

Kanalan lämmitin ALK 600 SL TERM on kotimainen tuote. Klikkaamalla oheista linkkiä löydät asiakkaamme asennus- ja käyttökokemuksia ALK600 SL -lämmittimestä, joka on sama lämmitin ilman termostaattia.

Käyttökohteet

ALK600 SL soveltuu oikeastaan mihin tahansa tilaan. Asuintilassa minimi asennuskorkeus on 2m, eläinsuojissa ei rajoituksia ole.

Kanaloissa, joissa sisäkaton korkeus on alle 2.5m, suositellaan käytettäväksi tätä kattoasennettavaa mallia. Tämä sen vuoksi, että kanat saattavat munia ketjuripusteisen lämmittimen päälle.

Korkeammissa tiloissa (yli 3m) voidaan käyttää ketjuripusteista mallia, jotta säteilylämpövaikutus lattiaan on riittävä.

 

Tekniset tiedot:

Teho: 600W

Mitat: 1020 x 550 x 35 mm

Ohjaus: Termostaatilla asetetaan haluttu lämpötila. Termostaatti on sijoitettu syöttökaapeliin. Kattoasennusversioissa termostaatti tulee kiinnittää kattoon ruuveilla.

Eristys: Takaosaltaan lämpöeristetty eli kattoa vasten tuleva puoli ei lämpene yhtä voimakkaasti kuin säteilypuoli.

Suojausluokka: IP51 ; pölytiivis, sietää ylhäältä päin putoavia pisaroita

Valmistusmaa: Suomi

Lue Lisää

ALK 600 SL TERM K SISÄLTÄÄ PISTOTULPALLISEN LIITOSJOHDON n. 2,5m ja TERMOSTAATIN. ASENNUS KATTOON. HUOM! MIKÄLI LÄMMITIN ASENNETAAN RIIPPUMAAN, NIIN VALITSE TUOTE RIPUSTUSASENNUKSELLA TÄSTÄ!

 

Teho (W) 600
Jännite (V) 230
Mitat (leveys.pituus.korkeus) 1020 x 550 x 35 mm
Pintalämpötila 90°C

Lisätiedot

Paino 10200.00 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Go to Top