/, Lämpöä kotiin ja mökille, Suosituimmat tuotteet/Infraheat säteilylämmitys kelmu kattoon, neliöteho 150W leveys 60cm

Infraheat säteilylämmitys kelmu kattoon, neliöteho 150W leveys 60cm

40.30146.50 sis alv 24%

Säteilylämmitys , niin kattoon kuin lattiaankin asennettuna, sopii erinomaisesti kaikkiin uusiin ja saneerattaviin omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. INFRAHEAT säteilylämmitys on luonteeltaan nopeasääteinen ja soveltuu erinomaisesti nykyaikaisten, energiaa säästävien säätöjärjestelmien ohjattavaksi, esim. OptiWatti .

Kuvaus

Säteilylämmitys , niin kattoon kuin lattiaankin asennettuna, sopii erinomaisesti kaikkiin uusiin ja saneerattaviin omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. INFRAHEAT säteilylämmitys on luonteeltaan nopeasääteinen ja soveltuu erinomaisesti nykyaikaisten, energiaa säästävien säätöjärjestelmien ohjattavaksi, esim. OptiWatti . Säteilylämmitys katosta päin tuo oikean, kerrostumattoman lämpöjakauman huoneisiin, joka mahdollistaa alemman termostaatin asetuslämpötilan.

Lämmitysfolion pintalämpötila on vain 30-40°C katossa. Tämä luo edellytykset terveelliselle ja vähäpölyiselle sisäilmastolle. Se soveltuu käytettäväksi kaikenlaisten eristeiden kanssa ja pintamateriaaliksi soveltuu 10-16mm puu- tai muu tiheä materiaali. Puukuitulevy tai muu eriste ei sovellu pintamateriaaliksi.

Teho (W) 150W/m2
Jännite (V) 230V
Mitat (leveys.pituus.korkeus) Leveys 60cm

Lisätiedot

Paino 500.00 g
Jännite(V)

230V

Teho (W)

150W/m2

Mitat

Leveys 60cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

X

Add address